A quick selection from our portfolio

Reclame

Voor Equilin vulden we de webshop met sfeervolle video’s voor alle hoofdproducten. Daarnaast maakten we een Nederlandse en Engelse promotievideo voor de voorpagina en als advertentie op Youtube. Een veelzijdige productie waar de eigenaresse van Equilin en haar dochter de hoofdrol spelen.

Eventverslag

Voor Creative Coding Utrecht maakten we een informatieve aftermovie van Iterations. Een event waar coders elkaar kunnen ontmoeten en inspiratie opdoen. De video dient ter promotie van toekomstige edities. Een productie waar we zelf ook de strijdkriebels van kregen.

Studioprogramma

Voor De Koekfabriek maakten we dit leuke kookprogramma. Op de verpakking van de bakmixen vind je een QR-code naar de video’s waar je leert hoe je de koekjes bakt, maar ook wat de uitdagingen van de koekenbakkers waren tijdens het zoeken naar werk. Een mooie manier om aandacht te geven aan een lastig onderwerp.

Informatieve video

Voor De Paardenkamp mochten we de nieuwe bezoekersvideo maken. Dit werd een aandoenlijke video waar de kijker heerlijk naar de oude paardensnoeten kan kijken maar ook wat leert over de geschiedenis en werkwijze van dit rusthuis. De eigen medewerkers en vrijwilligers speelden de hoofdrol in deze prijswinnende film!

Interesse om met ons te werken?

This is where we shine:

Duurzaamheid, cultuurbeleving, video’s met paarden, sociaal ondernemen, fairtrade, natuurbehoud, natuureducatie, recycling, eco, welzijn voor mens en dier,

Nonprofit

Corporate


Benieuwd naar de gezichten achter Videohippies?

Whatsapp openen
1
Offerte aanvragen?
App met de Videohippies
Wil je een offerte aanvragen? Na een eerste gesprek kunnen we goed inschatten wat jouw idee gaat kosten. Stuur hier een berichtje om een gesprek in te plannen.
Groetjes,
Leonie en Ralph