A quick selection from our portfolio

Bezoekersfilm

Voor De Paardenkamp mochten we de nieuwe bezoekersvideo maken. Dit werd een aandoenlijke video waar de kijker heerlijk naar de oude paardensnoeten kan kijken maar ook wat leert over de geschiedenis en werkwijze van dit rusthuis. De eigen medewerkers en vrijwilligers speelden de hoofdrol in deze prijswinnende film!

Bedrijfsvideo

“Veel kinderen zitten thuis omdat het huidige schoolsysteem niet bij hen past.” Zo start de promotievideo voor Cindy Schipper Zorgt. Samen met de kinderen die zij helpen maakten we deze video. Een te gekke dag waarop de kinderen kennis maakten met videomaken door te figureren, mee te regisseren en te helpen op de set.

Reclame

Voor Equilin vulden we de webshop met sfeervolle video’s voor alle hoofdproducten. Daarnaast maakten we een Nederlandse en Engelse promotievideo voor de voorpagina en als advertentie op Youtube. Een veelzijdige productie waar de eigenaresse van Equilin en haar dochter de hoofdrol spelen.

Eventverslag

Voor Creative Coding Utrecht maakten we een informatieve aftermovie van Iterations. Een event waar coders elkaar kunnen ontmoeten en inspiratie opdoen. De video dient ter promotie van toekomstige edities. Een productie waar we zelf ook de strijdkriebels van kregen.

Projectverslag

Voor Viva Concept kwamen we meerdere malen terug in Belgiรซ om de hermeandering van de Kleine Gete te verslaan in deze informatieve, inspirerende productie. Deze samenwerking met onder andere de Vlaamse Milieu Maatschappij zorgde voor een vallei met een voorbeeldfunctie in waterbeheer, afvoer en biodiversiteit.

Studioprogramma

Voor De Koekfabriek maakten we dit leuke kookprogramma. Op de verpakking van de bakmixen vind je een QR-code naar de video’s waar je leert hoe je de koekjes bakt, maar ook wat de uitdagingen van de koekenbakkers waren tijdens het zoeken naar werk. Een mooie manier om aandacht te geven aan een lastig onderwerp.

Informatieve video

Edix Saddles sprak de wens uit meer informatieve content uit te brengen. We maakten een serie informatieve video’s over het passen van zadels bij paarden. De teksten van de video zijn voorbereid en daarna aan de hand van pointers ingesproken om het voorbereidingswerk voor de deelnemers te minimaliseren.

Event promotie

In samenwerking met Tanja Busking maakten we deze promotievideo een serie kunstenaarsportretten voor Gardening. Een tentoonstelling op Landgoed Amelisweerd waar kunstenaars met diverse technieken de natuur een stem geven. Georganiseerd door Creative Coding Utrecht. De portretten zijn te vinden op het Youtube kanaal van CCU.

Interesse om met ons te werken?
๎€ฐ

This is where we shine:

Natuureducatie, welzijn voor mens en dier, maatschappelijk verantwoord ondernemen, non-profit, natuurbehoud, hippische producties

Kunst promotie

Een stukje Utrechtse geschiedenis werd boven water gehaald in deze productie in opdracht van Tanja Busking. Door middel van interview met ondersteunende beelden legden we het werk vast op beeld. Het werk werd gemaakt door Vera van de Seyp, ondersteund door Creative Coding Utrecht.

Product spotlight

Deze studioproductie maakten we in opdracht van Edix Saddles. De opdracht was de hoge kwaliteit van de producten centraal te zetten. Door gebruik te maken van langzame beelden en ultra close-ups te gebruiken laat deze video geen twijfel bestaand over die kwaliteit. “What you see is what you get” op de goede manier.

Nonprofit

Corporate

โ†‘
Benieuwd naar de gezichten achter Videohippies?

Whatsapp openen
1
Offerte aanvragen?
App met de Videohippies
Wil je een offerte aanvragen? Na een eerste gesprek kunnen we goed inschatten wat jouw idee gaat kosten. Stuur hier een berichtje om een gesprek in te plannen.
Groetjes,
Leonie en Ralph