Selecteer een pagina

Voice-over

In welke stijl je maar wilt.

Meer tijd voor beelden!

Wanneer er tekst nodig is in een bedrijfsvideo of in een reclame is het niet altijd nodig om de spreker in beeld te zien.

Wanneer je kiest voor een professionele voice-over heb je de keuze uit allerlei stemmen precies passen bij de stijl en het gevoel van jouw video.

Zo wordt er in de video hier onder een stukje geschiedenis vertelt. Waarvoor we een wat zwaardere en lieve mannenstem kozen. Die stem komt betrouwbaar over, en is fijn om naar te luisteren. Zo krijgen kijkers de mogelijkheid om even lekker weg te dromen bij de beelden.

Voor de tweede video kozen we een vrouwenstem die aansluit bij de doelgroep van de video. Voornamenlijk vrouwen met een passie voor hun dieren. Dat vrolijke sluit lekker aan, alsof een vriendin jou iets aanraad.

Een derde optie is om als ‘niet professioneel spreker’ de voice-over op te nemen. Dit kan prima wanneer je zelf je tekst voorbereid en van tevoren oefent. We nemen dan tijdens de opname veel tijd om de tekst, alinea voor alinea een aantal keer op te nemen. 

Wanneer je zelf de spreker bent in de video nemen we veel tijd om je op je gemak te laten voelen. Is de tekst lang of ingewikkeld? Dan raden we een autocue aan.

Voorbeelden

Professioneel

Door deelnemer

Geïnspireerd?


Volg ons op social media voor al het laatste nieuws.

Whatsapp openen
1
Offerte aanvragen?
App met de Videohippies
Wil je een offerte aanvragen? Na een eerste gesprek kunnen we goed inschatten wat jouw idee gaat kosten. Stuur hier een berichtje om een gesprek in te plannen.
Groetjes,
Leonie en Ralph