Selecteer een pagina

Conceptontwikkeling

Zodat je weet waar je aan toe bent.

Alles van tevoren bedacht!

Soms weet je als opdrachtgever al precies wat je wilt. Maar misschien ligt jouw expertise heel ergens anders dan in het bedenken van mooie video’s. 

Dan kan je dit stukje aan ons overlaten. In een eerste brainstorm bespreken we de doelen voor de video, de doelgroep en waar de video vertoond gaat worden. Hier zullen we samen al langzaam tot een eerste idee komen wat wij na het gesprek helemaal gaan uitwerken.

In het conceptdocument wordt dit allemaal opgeschreven zodat je als opdrachtgever een duidelijk beeld hebt van de video, en eventueel kunt bijsturen voordat de echte productie gaat starten!

Wanneer het concept volledig is uitgewerkt kan de offerte ook helemaal kloppend opgesteld worden zodat je precies weet waar je aan toe bent.

r

Interessant

In een volledig uitgewerkt concept hoeftde tekst niet altijd al uitgewerkt te zijn. Soms wordt dit door middel van interviews opgenomen. Net wat bij de video past!

Voorbeelden

Volledig uitgewerkt

Geïnspireerd?


Volg ons op social media voor al het laatste nieuws.

Whatsapp openen
1
Offerte aanvragen?
App met de Videohippies
Wil je een offerte aanvragen? Na een eerste gesprek kunnen we goed inschatten wat jouw idee gaat kosten. Stuur hier een berichtje om een gesprek in te plannen.
Groetjes,
Leonie en Ralph