Selecteer een pagina

Sound Design

Perfect passend geluid.

Het valt pas op als het niet goed is.

Goede audio is audio die je niet opvalt. Mindere kwaliteit audio haalt kijkers uit het verhaal waardoor hun aandacht verslapt. Deze investering betaalt zichzelf altijd terug in een betere kijkerservaring.

De beste optie is om tijdens de shoot een audio operator in te zetten en deze ook de audio nabewerking te laten doen. Dit geeft het beste resultaat doordat er op die manier ook genoeg setnoise en detailgeluid opgenomen kan worden.

Denk je maar eens in dat je een interview ziet met beelden van een drukke stad, maar dat de geluiden van die stad niet aanwezig zijn omdat ze simpelweg niet opgenomen zijn door tijdgebrek op de draaidag zelf. Zonde, en echt een gemiste kanst om de storytelling van de productie te verbeteren.

r

Interessant!

De sound designer, de editor en de componist werken nauw samen vanaf de start van een productie om het ultieme verhaal te vertellen.

Voorbeelden

Stem

Omgevingsgeluid

Detailgeluid

Geïnspireerd?


Volg ons op social media voor al het laatste nieuws.

Whatsapp openen
1
Offerte aanvragen?
App met de Videohippies
Wil je een offerte aanvragen? Na een eerste gesprek kunnen we goed inschatten wat jouw idee gaat kosten. Stuur hier een berichtje om een gesprek in te plannen.
Groetjes,
Leonie en Ralph