Selecteer een pagina

Componist

Unieke muziek die niemand heeft.

De perfecte sfeer.

De inzet van een componist brengt een videoproductie naar een nieuw level. Denk maar aan die herkenbare tunes van tv-programma’s. Niemand anders gebruikt ze (of mag ze gebruiken). De melodiën blijven hangen en zetten perfect de sfeer van de productie neer.

Alle muziek in de film hieronder is gemaakt door een componist. De introtune is ondertussen gedoopt tot ‘Dé Paardenkamp-tune’. Onze opdracht aan de componist was om een muziekstuk te schrijven die past bij: ‘Die lieve grijze snoeten die na een leven van werken voor de mens nu tot rust mogen komen’. Het werk van de componist bestaat voor een deel uit het vertalen van dit soort opdrachten naar perfect passende muziek. Deze tune zullen alle bezoekers van deze plek nog jaren horen en zal nageneuried worden op weg naar huis. Luister zelf maar eens!

Ook voor korte producties kan een eigen melodie enorm waardevol zijn. Voor bijvoorbeeld reclames waar je een uniek karakter wilt benadrukken. Bij lange films ondersteunt de muziek het verhaal door het gebruik van thema’s(een karakter kan zijn eigen muziek hebben) en blijft de hele productie in één stijl.

Weetje

De componist wordt vanaf het eerste idee betrokken bij de productie. De input van deze professional is een aanvulling op goede storytelling.

Voorbeelden

Perfecte sfeer

Geïnspireerd?


Volg ons op social media voor al het laatste nieuws.

Whatsapp openen
1
Offerte aanvragen?
App met de Videohippies
Wil je een offerte aanvragen? Na een eerste gesprek kunnen we goed inschatten wat jouw idee gaat kosten. Stuur hier een berichtje om een gesprek in te plannen.
Groetjes,
Leonie en Ralph