Selecteer een pagina

Drone

Filmische, vliegende beelden trekken je productie naar een hoger level.

Vliegen voor gevorderden.

Drones are pretty amazing!

De birdseye view voegt in videoproducties nét iets speciaals toe.  En dan hebben we het niet over even naar boven en naar beneden. De piloot heeft tijdens het vliegen een dubbelfunctie. Hij houdt de drone in de lucht maar maakt ook het shot. Het is een harmonie van vliegen en camerabeweging. En daarin zie je het verschil tussen de hobbyist en de pro.

Wij houden ervan om dronebeelden te combineren met normale camerashots om zo een verhaal te vertellen. De dronebeelden geven tussendoor een gevoel van weidsheid en rust. Kijk maar naar de voorbeelden in de video hier onder!

 

Dit is de drone waar we graag mee werken

DJI Mavic Pro 2

Voorbeelden

Informatief

Verkoop

Human interest

Geïnspireerd?


Hier kan je ons in de gaten houden!

Whatsapp openen
1
Offerte aanvragen?
App met de Videohippies
Wil je een offerte aanvragen? Na een eerste gesprek kunnen we goed inschatten wat jouw idee gaat kosten. Stuur hier een berichtje om een gesprek in te plannen.
Groetjes,
Leonie en Ralph