Portfolio van Ralph van Boeschoten

Beschikbaar als camera operator. Zelfregisserend of in teamverband.

(Zelfregisserend) camera operator

Ik ben in te huren als camera operator in een team of als zelfregisserend videograaf. Na een vierjarige opleiding en tien jaar ervaring als cameraman binnen de vele genres van het video vak heb ik een groot portfolio en veelzijdigheid technische kennis opgebouwd.

Storytelling is mijn kracht

Mijn kracht is storytelling. Tijdens het filmen houd ik het verhaal voor ogen en zorg ervoor dat ik de juiste beelden schiet om de montage zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Binnen Videohippies verzorgen wij ook video conceptdesign. Hier ben ik ook los voor in te zetten.

Je kunt ook de volledige videoproductie laten verzorgen.

Met mijn bedrijf Videohippies verzorgen wij ook volledige videoproducties van conceptdesign tot montage.

Kijk onder het filmicoon in het menu om te zien wat er allemaal mogelijk is wanneer je de Videohippies inzet voor jouw videoproductie.

 

Highlights

Proof of skill

Het vertellen van echte verhalen is iets dat ik met de jaren heb ontwikkeld tot een specialiteit. Het ophalen van informatie uit verschillende bronnen en deze verwerken tot een lopend verhaal waarbij de kijker het doel van de video geod kan begrijpen.

 

Awards

Er zijn twee video’s in mijn portfolio die ik graag wil laten zien als bewijs van mijn kunde. Dat zijn ‘Met Pensioen’ de bezoekersvideo van Stichting De Paardenkamp en ‘Wheels of Change’ een documentaire over jeugdwerk in Zuid Afrika.  Beide films wonnen een prijs. Wheels of Change werd als publieksfavoriet verkozen op het SCENECS Film Festival. Met Pensioen ontving een Winnie Award op het Equus Film Festival.

Direct inzetbaar met;

Sony FS7, Sigma 24-70mm, Canon 70-200mm, Sennheisser audioset voor 2 personen, Statief, Nanlite lichtset met 3 lampen. Specifiek gewenste apparatuur kan bijgehuurd worden.

Freelance opdrachten

Volledige producties

Whatsapp openen
1
Offerte aanvragen?
App met de Videohippies
Hallo!
Ik ben te boeken als camera operator, zelfregisserend of in een team.
Stuur me hier een direct bericht.
Ralph